Zuetate fiir 1 Liter Suppen:
- Es halbs Kilo Härdepfel
- Ein grossi Zibelen
- Zwei Gmiesbuionwirfel
- E Teeleffel trechnete Majoran
- E chli Peterli
- E chli Schnittlouch
- Salz und Pfäffer
- Griebne Sprinz
so wird's gmacht:
D'Härdepfel i Wirfeli schniide und im Buionwasser weich choche.
De dur's Passvit zrug is Buionwasser laan.
Die gross Zibelen fiin hacke und in ä chlin Anke goldbrun dinschte.
Zämmen mit em Majoran id's Wasser gän. Cirka e Stund la checherlen.
Mit Salz und Pfäffer abschmecke und chlin ghackte Peterli und Schnittlouch derzu gän.
Z'Ganze mit dem gribenen Sprinz und Brot dezue, servieren.
Andrea's Tipp:
Isch o guet mit Wirstlänän, die choume mit der Suppe mitchoche.